fredag 21. mars 2008

Påskeferie

Nå er det lenge siden siste innlegg! I alle fall, nå er vi på påskeferie i Levanger. "Vi" inkluderer også Havana og hennes fire små. Kattungene blir nå vekselvis kalt "terroristene" og "de fire musketerer". De er høyt og lavt, og tempoet går i 100 hele tiden!

Jeg hadde vært litt spent på hvordan de kom til å takle overgangen til et helt nytt sted, men det var overhode ikke noe problem. Etter noen få minutter var det som om de alltid har vært her. Nå komponerer de nye stykker på pianoet, turner i den veldig artige sofaen, og løper som fire små hvirvelvinder over stuegulvet. Stakkars Havana er en smule forvirret over det hele, og går rundt med stooore blå øyne og ser forbauset ut, som vanlig. Det er jo ikke så lett å ha kustus på denne gjengen lenger.

Nå er tre av kattungene reservert, bare lille Silba leter fremdeles etter et godt hjem. Det er bare å ta kontakt hvis noen er interessert i en liten sjokoladetabby (tror jeg) birmajente til kos. Hun har faktisk markeringer som holder akkurat til utstilling (selv om hun er litt lav), men typemessig tror jeg ikke hun er noen utstillingsstjerne. Derimot blir hun nok en helt super kosekatt og bestevenn!

Ingen kommentarer: