torsdag 12. juni 2008

Ferietid!

Da har vi nedtelling til ferien! Og, ikke minst, har vi en intens vasking av klær før ferien... :roll: Noen som kjenner seg igjen? Jeg skulle nok ha vasket enda en maskin i går kveld, for nå skal det holde hardt å få alt tørt før vi reiser på lørdag! Vi skal være tre herlige, lange uker i Budapest og Kroatia. En passende blanding av storby og strand, med andre ord! Deretter skal vi være en uke i Trøndelag. Kattene skal være hjemme, snille kolleger av meg skal passe på dem.

I går fant vi et "rede" Havana hadde bygget i sofaen da vi ryddet... Under teppet hadde hun samlet 15-20 sokker! Ikke rart vi aldri finner sokker her i huset... *sukk* Den katten er så rar! Hun har blitt veldig fin i det siste, synes jeg. Hun har virkelig blomstret nå etter at kattungene flyttet, og pelsen begynte å komme tilbake (minus på halen, da...). Hun utviklet seg mye etter det forrige kullet, men enda mer nå, synes jeg. Det stemmer virkelig at Las Perlas-kattene trenger litt tid på å bli "voksne". Hun er nå tre år og har hatt to kull, og enda ser jeg at hun legger seg ut i hodet og kinnene og blir enda finere. :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha;D Heretter er det slutt å skylde på mannnen at han har forlagt sokkene sine, for han kan bare si: "Det er katten!":) Dette har ikke vi opplevd. Vel samler de på mye f.eks flere tonn lekemus som vi finner under sofaen, men sokker har vi til gode å finne.