torsdag 10. januar 2008

Tja...

Her skjer det jammen ikke stort! Havana driver og lager reir her og der, men det har hun gjort i noen dager nå. Ellers vagger hun rundt med stooor mage, men føde? Se det vil hun ikke. Vi får håpe det blir i helga. Anne Marit har slått oss med et døgn allerede! Havana fødte samme dag som en av hennes katter i fjor - heldigvis for Havana. Men i år ser det ut til at Havana må klare brasene alene. ;)

Ellers er Sol så fiiiin nå! Nå må jeg bare få skryte litt kvalmt og hemningsløst over min egen katt :P, men hun er faktisk skikkelig fin nå som vinterpelsen har kommet. Det er jo nå hun skulle vært på utstilling. *sukk* Hvis hun bare hadde vært litt større, bittelitt grovere i beinbygningen, litt bedre utmasket med litt mørkere maskefarge (som Ninjas) og hatt litt finere kiler, ja da... tror jeg det hadde vært ganske ofte besøk av en liten rød birma i nomineringen. Men hun er nå herlig her hjemme som hun er også, da - en skikkelig klump. Hun dumper ned på fanget, og det blir hun! Hun er også av den typen katt som man bare kan løfte opp og holde i en hvilken som helst stilling på fanget, og hun bare kooooser seg glugg ihjel! *smelte*

3 kommentarer:

Mandy Lou sa...

Sol høres helt nydelig ut. Hun var jo bare lita da jeg så henne. :) Kanskje det kommer bilde av den staselige røde i bloggen også?
Lykke til med Havana-fødselen! Artig at du opprettet blogg slik at man kan følge med.

Sissel sa...

Åh, kommer ikke du til umeå med sol? Har så lyst til å se henne igjen! Det begynner å bli veldig fullt i umeå, så hvis du tenker deg dit må du melde på helst i går! Please!

Lykke til Havana, tenker på eg. NB! Gunn-Tove i min klubb vil vite med om kullet. Tar du kontakt med henne? Du kan evnt få tlf nr hos meg :0)

Magnhild sa...

Nei, jeg tror ikke jeg kommer til Umeå. Akkurat nå føler jeg ikke for å reise langt av gårde på utstillinger. :( Det har kanskje noe med at det er midt på vinteren og alt, men det blir så mye styr. I det hele tatt har det vært mye styr i det siste, så nå skal jeg bare ta det med ro. Nå tenker jeg egentlig bare å melde henne på en dag på Polarkattens utstilling på vårparten, så hun kan ta certet sitt der. Det regner jeg med at hun gjør uten problemer. Det er jo ikke så mye konkurranse i hennes klasse, og særlig ikke på en liten utstilling, går jeg ut fra. Så får jeg ta meg en tur til Sverige etterhvert.

Du kan jo bare gi nummer/mail Gunn-Tove? :)